čtvrtek 14. ledna 2010

NAŠI JUBILANTI !

V loňském roce oslavil v kruhu své rodiny sedmdesátiny dlouholetý člen předsednictva SČF, úspěšný vystavovatel a zkušený juryman pan MVDr. Václav SVOBODA.
V minulosti zastával i funkci předsedy Severočeského KV SČSF a v současné době je předsedou chomutovského klubu filatelistů a gestorem mnoha KF tohoto regionu. Jako předseda výstavní komise SČF se spolu se svou manželkou Marií podílí na propagaci soutěžních výstav i jejich organizování.
Oběma přejeme pevné zdraví a vše nejlepší do dalších let společného života.

26. února oslaví své životní jubileum úspěšný vystavovatel, organizátor mnoha akcí Olympsportu a jeho dlouholetý hospodář pan Bedřich POLÁK.
Přes mnohé zdravotní problémy se neustále zajímá o dění v SČF, tvoří nové výstavní exponáty a udržuje kontakty se členy Olympsportu.
Přejeme mu hodně zdraví a spokojenosti z dobře vykonané práce, která je jeho každodenním sportem i relaxací.
Snad se Béďa nebude zlobit, že prozradíme jeho věk 80 let.

Osmdesátiny oslaví i dlouholetý badatel v oblasti českých a československých známek, publicista a zkušený filatelista pan Vladimír ZEDNÍK. Je obětavým a pracovitým členem SČF, má neuvěřitelnou kondici a doslova rozdává svému okolí životní optimismus.
Přejeme mu pevné zdraví a pohodu do dalších let.

15. ledna se dožívá 90 let nestor příbramských filatelistů pan František ANDĚL. Byl pravidelným účastníkem kongresů a olympiád mládeže jako vedoucí a organizátor. I ve svém pokročilém věku se zúčastňuje filatelistických akcí a předává své bohaté zkušenosti mladším filatelistům. Je nositelem nejvyšších svazových vyznamenání.
Přejeme mu pevné zdraví a hodně radosti z filatelie.

Mezi filatelistické pamětníky vstoupil 2. ledna šéfredaktor časopisu Filatelie, úspěšný vystavovatel, publicista a badatel v oboru perfinů Mgr. Vladimír MÜNZBERGER. Ve svých šedesáti letech patří v naší organizaci k mladší generaci, ale své organizátorské schopnosti již ukázal ve funkci tajemníka organizačního výboru Světové výstavy PRAGA 2008 a ve vedení odborné společnosti sběratelů perfinů.
Přejeme mu hodně kvalitních dopisovatelů, pracovní nadšení a pevné zdraví.

Žádné komentáře:

Okomentovat