čtvrtek 14. ledna 2010

FILATELISTICKÝ SLAVÍN

V pátek 13. listopadu 2009 zemřel ve věku nedožitých 81 let zakládající člen a dlouholetý jednatel Olympsportu, vystavovatel, přítel a kamarád Ing. Zdeněk SLOVÁČEK.
Odešel do filatelistického nebe – a tak mu přejeme klid a mír – a vzpomínejme na něho jenom v dobrém …
ČEST JEHO PAMÁTCE !

1. prosince 2009 v podvečer opustil po statečném boji se zákeřnou onkologickou nemocí svou obětavou a milující manželku a rodiny svých dětí, které tolik miloval, člen předsednictva SČF pan František LNĚNIČKA.
Své organizační schopnosti prokázal při organizaci dvou mezinárodních výstav Euregia Egrensis v Karlových Varech i ve funkci předsedy karlovarského klubu filatelistů. Je nám velice líto, že se již nesetkáme s Františkem, spolehlivým kamarádem a přítelem. Takový zůstane navždy v naší paměti.
ČEST JEHO PAMÁTCE !

2. prosince 2009 po delší nemoci zemřel ve věku 79 let dlouholetý člen redakční rady časopisu Filatelie, bývalý člen předsednictva SČSF, juryman a známý odborník v oboru aerofilatelie pan PhDr. František CRHA.
Byl mezi filatelisty velice oblíben pro příkladný optimismus a kultivované jednání. Své dlouholeté zkušenosti a filatelistické znalosti uplatňoval i v redakční radě časopisu Poštovní kurýr. Byl nositelem všech nejvyšších svazových vyznamenání.
ČEST JEHO PAMÁTCE !

Žádné komentáře:

Okomentovat