sobota 22. května 2010

Organizační zabezpečení valné hromady SČF

Zpráva tajemníka SČF

Vážení přátelé,

předsednictvo SČF na své schůzi 24. dubna 2010 schválilo organizační zabezpečení valné hromady SČF, která se bude konat 4. prosince letošního roku v Domě odborových svazů v Praze 3 – Náměstí W. Churchilla.

Každý klub filatelistů i odborná společnost SČF může vyslat jednoho delegáta. Kluby s počtem členů nad padesát, mohou zvolit další delegáty (na každou, třeba započatou padesátku). Například: KF s počtem 201 členů může zvolit pět delegátů. Účastníkům valné hromady budeme hradit z rozpočtu SČF svačinu, kávu, moučník, minerálku a oběd. Cestovné musí delegátům uhradit jejich klub nebo odborná společnost. U prezence bude kontrolován členský průkaz se zaplacenými příspěvky SČF.

Dopisnici s přítiskem a příležitostná poštovní přepážka bude používat příležitostné razítko s portrétem W. Churchilla.

Stanovy SČF budou novelizovány. Návrh vám bude zaslán až koncem června 2010, protože jej v současné době připomínkují členové předsednictva SČF.

Spolu s návrhem Stanov SČF vám pošleme dotazníky pro vámi zvolené delegáty (podle počtu zaplacených příspěvkových známek).

Vyplněné dotazníky spolu s připomínkami k novelizaci Stanov SČF pošlete do 30. září 2010. Zašlete i nevyplněné dotazníky se sdělením, že váš klub nebo odborná společnost svého delegáta nevyšle.

Věříme, že budete maximálně spolupracovat se členy sekretariátu SČF na přípravách podkladových materiálů pro jednání valné hromady, zejména svými připomínkami k nově navrhovaným Stanovám SČF i zprávami o činnosti vašeho KF nebo vaší odborné společnosti.

Delegáti valné hromady obdrží včas všechny podkladové materiály. Volební a jednací řád bude schvalovat předsednictvo SČF až v listopadu, po zpracování vašich připomínek a návrhů.

Těšíme se na vaši aktivní spolupráci, přejeme vám pevné zdraví a srdečně vás zdravíme!


Mgr. Jaroslav Maleček

Žádné komentáře:

Okomentovat