středa 5. května 2010

Českomoravská společnost pro poštovní historii informuje

Dne 27. března 2010 se konala valná hromada Českomoravské společnosti pro poštovní historii. Programem byla nejen diskuse o aktuálních poštovně-historických tématech a výměna filatelistického materiálu, ale především debata o dalším vývoji Společnosti a volba jejích orgánů. Předsedou byl zvolen L. Kunc, místopředsedou zůstal pan Svatopluk Petr, šéfredaktorem Postiliónu a pokladníkem se stal pan dr. Špaček. Kontrolní komisi vede pan P. Hauzner. Je také třeba poděkovat předešlému vedení Společnosti za dlouhodobou obětavou práci, díky níž dosáhla naše Společnost nemalých úspěchů.

Českomoravská společnosti pro poštovní historii je sdružením působícím v rámci Svazu českých filatelistů a zabývajícím se sbíráním poštovních razítek, nálepek, studiem poštovních tarifů a dopravou poštovních zásilek, polními a vojenskými poštami, zajateckými zásilkami, vlakovými, autobusovými či železničními poštami, poštovními formuláři a dalšími oblastmi poštovní historie.

Zájemci o činnost Českomoravské společnosti pro poštovní historii nechť se obrací na Lubora Kunce, e-mail: lubor.kunc@seznam.cz .

Žádné komentáře:

Okomentovat