pondělí 27. září 2010

Výstava Dobříš 2010 - výsledky

SČF pověřil KF 01–068 Příbram uspořádáním celostátní výstavy Dobříš 2010. Výstava se konala ve dnech 16. – 19. 9. 2010 v zámku Dobříš, záštitu nad ní převzal hejtman Středočeského kraje MUDr. David Rath. Výstavu 16. 9. 2010 v 15,00 hod. slavnostně zahájili Mgr. Jaroslav Melša, starosta města Dobříš, Pavel Krejcárek, ředitel zámku Dobříš, Ing. Lumír Brendl, předseda SČF a Ing. Vladimír Kovalčík, předseda organizačního výboru výstavy.

Výstava soustředila soutěžní exponáty tří kategorií – národní, regionální i premiéru. Kategorie národní výstavy byla zřízena pouze pro mladé filatelisty. Všechny exponáty hodnotila jury - předseda W. Müller

Národní výstava - výsledky ZDE
Výstava premiéra - výsledky ZDE
Regionální výstava - výsledky ZDE

Pečlivě připravená celostátní výstava Dobříš 2010 splnila svůj cíl – 25 exponátů dospělých a 4 exponáty mladých filatelistů – tj. více než 55 % všech vystavených exponátů, získalo kvalifikaci pro soutěž na výstavách vyšší kategorie. Slabinou naprosté většiny exponátů byl ovšem jejich plán. Této a dalším často se opakujícím chybám se budeme muset v budoucnu více věnovat a vysvětlovat, jak se jim vyvarovat.

Chtěl bych poděkovat autorům všech soutěžních exponátů, bez nichž by se výstava nemohla konat, organizačnímu výboru výstavy za její realizaci, všem sponzorům za poskytnuté věcné ceny a v neposlední řadě majiteli a řediteli zámku Dobříš za to, že umožnil uspořádat výstavu v tomto krásném objektu.

Walter Müller

Žádné komentáře:

Okomentovat